Επαφή Αραχωβίτη με μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας

Επί τάπητος το υπό διαβούλευση ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 12:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επαφή Αραχωβίτη με μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας

Συνάντηση με το προεδρείο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας, που αποτελείται από τους κκ Λιάσκο και Χασάπη, είχε τη Δευτέρα (10/2) ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης σχετικά με το υπό διαβούλευση ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Η προσωπική διαφορά και η απασχόληση των συνταξιούχων ήταν τα βασικά ζητήματα συζήτησης.

Ο κ. Αραχωβίτης, μεταξύ άλλων, σχολίασε: «Συζητήσαμε με το Προεδρείο για τις ανατροπές που φέρνει το νέο Ασφαλιστικό, με κίνδυνο να μειωθεί άμεσα η καταβαλλόμενη σύνταξη. Αυτή η εξέλιξη πρέπει να αποτραπεί γιατί οι απόστρατοι συνταξιούχοι έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες μέχρι το 2014. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια περικοπών. Η απασχόληση των συνταξιούχων, όπως παρουσιάζεται στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο, κρύβει φωτογραφικές διατάξεις για μια ισχνή μειοψηφία απασχολουμένων σε κυβερνητικές θέσεις. Όταν κατατεθεί στη Βουλή το εν λόγω νομοσχέδιο, θα γίνει κάθε προσπάθεια από εμάς ώστε να αποτραπούν αυτές οι δυσμενείς εξελίξεις για τους απόστρατους».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti