Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό δίκτυο του Δ. Μονεμβασίας (ΦΩΤΟ)

Αυτοψία Τζινιέρη

Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2022 13:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό δίκτυο του Δ. Μονεμβασίας (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν εκ νέου την Τρίτη (31/5) οι εργασίες στα έργα «Βελτίωση - σήμανση της Επ. Οδού 33 Μολάοι - Παπαδιάνικα - από Ε.Ο.» και της «Επ. Οδού 34 Βελιές - Δαιμονιά – Νεάπολη», συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.

Στον τόπο των οδικών παρεμβάσεων μετέβη ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης, ο οποίος δήλωσε: «Βρέθηκα στις Βελιές του Δήμου Μονεμβασίας και μαζί με τον τοπικό πρόεδρο, παρακολούθησα τις εργασίες των ασφαλτοστρώσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τη μελέτη κι επιβλέπονται σωστά έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το αναμενόμενο. Το έργο επέβλεπαν ο προϊστάμενος των Συγκοινωνιακών Έργων και φυσικά ο επιβλέπων  μηχανικός συνεχώς».

Νωρίτερα, ο κ. Τζινιέρης επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο και μαζί επιθεώρησαν τις εισόδους κι εξόδους της Σκάλας και του Βλαχιώτη, καθώς και το οδόστρωμα της παλαιάς γέφυρας του Ευρώτα.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «θα ακολουθήσει αυτοψία στα σημεία αυτά από την ΔΤΕ και στη συνέχεια συντήρηση όπου απαιτείται». Καταλήγοντας, σημείωσε: «Συνεχίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε...»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti