
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 63χρονου άνδρα από την περιοχή του Μυστρά, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής για κάποιες ώρες, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα ο «ΛΤ».
Το συγκεκριμένο άτομο εντοπίστηκε σε αγροτική τοποθεσία κάτω από τη βυζαντινή καστροπολιτεία κοντά στην επιχείρηση «Ξενία». Ο άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, ωστόσο σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του. Άγνωστο παραμένει γιατί κατευθύνθηκε προς τα εκεί και γιατί βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.
Στις έρευνες συμμετείχε και το παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) Λακωνίας. Αρχικά ενεργοποιήθηκαν τέσσερις διασώστες, που διεξήγαγαν έρευνα με τετρακόπτερο (drone) και πεζοπόρο, ενώ καθ’ οδόν βρέθηκαν ακόμα έξι μέλη της ΕΟΔ Λακωνίας, αλλά και από την ΕΟΔ Μεσσηνίας με δύο διασώστες και σκύλο έρευνας.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών