Ένα ακόμα ατύχημα στις στροφές της Λαγκάδας στη Μάνη

Σώα η οδηγός

Σάββατο, 18 Μάρτιος 2023 18:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένα ακόμα ατύχημα στις στροφές της Λαγκάδας στη Μάνη

Πεσμένο ανάποδα σε μικρή χαράδρα 3 μέτρων, επί της ΕπΟ Γυθείου-Αρεόπολης, βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες το πράσινο αυτοκίνητο των εικόνων, μετά από ατύχημα.

Σύμφωνα με μάρτυρα, οδηγός του οχήματος ήταν μία γυναίκα, η οποία κινείτο βράδυ επί του δρόμου και, για άγνωστο λόγο, σε μία στροφή στο ύψος της Λαγκάδας έχασε τον έλεγχο. Αποτέλεσμα ήταν το ΙΧ να βρεθεί εκτός δρόμου και να καταλήξει αναποδογυρισμένο στον παρακείμενο ποταμό Σκύρα. Το ευτυχές της υπόθεσης ήταν ότι η γυναίκα βγήκε σώα και είναι καλά στην υγεία της.

Πρόκειται για άλλο ένα συμβάν στην περιοχή που καταδεικνύει την επιτακτική ανάγκη να παραδοθεί το νέο βελτιωμένο τμήμα της οδού, το οποίο θα λειτουργεί ως παράκαμψη των στενών και επικίνδυνων στροφών και θα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στους οδηγούς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti