Προστατεύει τους ευάλωτους ενόψει κακοκαιρίας ο Δ. Ευρώτα

Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2024 16:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προστατεύει τους ευάλωτους ενόψει κακοκαιρίας ο Δ. Ευρώτα

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Ευρώτα για τη διαχείριση των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που αναμένονται αυτές τις ημέρες. Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Αρχή όρισε το Πνευματικό Κέντρο Σκάλας ως χώρο υποδοχής αστέγων και άλλων ευπαθών ομάδων, σε περίπτωση ισχυρών καταιγίδων, από την Τρίτη (12/11) ως την Πέμπτη (14/11), και ώρες από 9 πμ έως 9 μμ.

Υπεύθυνες συντονισμού είναι η Μαρία Μαυροματίδη, με αναπληρώτρια τη Μαρία Βολάκου, αμφότερες υπάλληλοι του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας & Παιδείας (τηλέφωνα 6948205767, 6947528043).

Ως υπεύθυνος κτιρίου έχει οριστεί οι Γεώργιος Μπουφίδης με αναπληρωτή τον Σπυρίδωνα Παπαφάγο, πρόεδρο και αν. πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σκάλας, αντίστοιχα (τηλέφωνα 6974863014, 6956339669).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
Του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα