Βγαίνουν από την «πρίζα» περιοχές του Δήμου Ανατ. Μάνης

Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος το διήμερο 27-28/7

Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2026 14:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βγαίνουν από την «πρίζα» περιοχές του Δήμου Ανατ. Μάνης

Σε νέο κύκλο προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης εισέρχονται περιοχές και οικισμοί στη νοτιοδυτική Λακωνία, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε την εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο τοπικό δίκτυο του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Ειδικότερα, για την Τρίτη 28 Ιουλίου, έχουν προγραμματιστεί γενικές διακοπές ρεύματος που ξεκινούν από τις 8 έως τις 9:30΄ το πρωί στους οικισμούς Χωσιάρι, Βαθύ, Αγερανός, Καμάρες, Μαραθέα, Καρβελάς, Μυρσίνη, Σιδηρόκαστρο, Δροσοπηγή, Σκουτάρι, Καλύβια, Γέρμα, Καρέα και Κρυονέρι. Στη συνέχεια, από τις 8:30΄ έως τις 12:30΄ το μεσημέρι, χωρίς ρεύμα θα μείνει το Φλομοχώρι, ενώ από τις 12 μμ έως τις 2 μμ η διακοπή θα επηρεάσει το Έξω Νύμφι. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στον Πύρριχο, όπου η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί από τις 2 ως τις 3 μμ.

Οι παρεμβάσεις του Διαχειριστή συνεχίζονται και την Τετάρτη 29 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, από τις 8:30΄ το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί διακοπή στο Κουκούρι, ενώ κατά τα διαστήματα 8-8:30΄ πμ και 2:30΄ πμ με 3 μμ, θα επηρεαστεί η ζώνη από την Ιερά Μονή Φανερωμένης έως και τα Κοκκινόγεια.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θυμίζει ξανά ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και πριν από την αναγραφόμενη ώρα. Για τον λόγο αυτό, οι καταναλωτές οφείλουν να θεωρούν ότι οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα