Στο Ελσίνκι παρουσιάστηκε το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου

Άνοιγμα στη Φιλανδική αγορά επιχειρεί η Περιφέρεια
Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Ελσίνκι παρουσιάστηκε το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου
Με τη συμμετοχή πλήθους tour operators, αλλά και φορέων της Φινλανδίας πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα της Τρίτη 12/3 στο Ελσίνκι, η παρουσίαση του προορισμού της Πελοποννήσου. Στην εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε σε ιστορικό χώρο της φινλανδικής πρωτεύουσας, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ανέλυσε το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, καθώς και τα διακριτά χαρακτηριστικά του μαζί με τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.  
Στο πλαίσιο της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε ενδελεχής ενημέρωση των προσβάσεων και των υποδομών του προορισμού, ενώ δόθηκε έμφαση στις δυνατότητες συγκρότησης τουριστικών πακέτων καθʼ όλη τη διάρκεια του έτους.
Ειδική αναφορά έγινε και στον τομέα της γαστρονομίας, την Πελοποννησιακή Μεσογειακή διατροφή και το Πελοποννησιακό Σύμφωνο Ποιότητας, το οποίο συστήνεται για πρώτη φορά.
Ο κ. Τατούλης, απαντώντας σε ερωτήσεις των τουριστικών πρακτόρων, αναφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, στις μαρίνες της Περιφέρειας, στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που συνεχώς αναπτύσσονται και στις value for money υπηρεσίες που παρέχονται.
Αξίζει να σημειωθεί, πως στην παρουσίαση συμμετείχε ο πρέσβης της Ελλάδας στη Φιλανδία Χρήστος Κοντοβουνήσιος, ο οποίος προλόγισε την ομιλία του περιφερειάρχη, καθώς και ο προϊστάμενος του τμήματος τουρισμού της Περιφέρειας Αριστοτέλης Γκανάς.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti