9ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Καρυδιού στη Βαμβακού

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2021 12:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
9ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Καρυδιού στη Βαμβακού

Το 9ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Καρυδιού Βαμβακούς είναι γεγονός και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή σας προσκαλεί στο κέντρο του χωριού στις 24 του Οκτώβρη για να περάσουμε όλοι μαζί μια παραδοσιακή και καρυδένια Κυριακή. 

Πλήρως ανανεωμένος μετά από έναν χρόνο απουσίας, λόγω πανδημίας, ο σύλλογος δηλώνει το παρόν με πολλές εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Μια έκθεση προιόντων από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής κατά μήκος της οδού «Σταύρος Νιάρχος», ένας διαγωνισμός μπακλαβά σε συνδυασμό με μια εποικοδομητική ενημέρωση για τις ευεργετικές ιδιότητες του καρυδιού στο ρολόι του χωριού καιθώς και ένα άκρως παραδοσιακό κλείσιμο της ημέρας με τη Λαογραφική Ομάδα Λακωνίας και τους Σπύρο Καππάκο, Ηλία Καπάκο, Βασίλη Βήλο, Δημήτρη Καραχάλιο, Χρήστο Λυκουρέντζο στην κεντρική πλατεία της Βαμβακούς.

Το Φεστιβάλ αποτελεί πλέον θεσμό για το σύλλογο, για το χωριό αλλά και για το κοινό.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέα Ζωή» και η ομάδα «ΦΥΣΗκά  Βαμβακού»  έχουν σκοπό και όραμά τους να διατηρήσουν αναλλοίωτες τις σχέσεις με τους κατοίκους και τους φίλους του χωριού, αλλά και μέσα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις να τις ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο. Χορός, φαγητό, μουσική, γλυκά, παραδοσιακά προϊόντα, διαγωνισμοί και ενημέρωση αποτελούν το φετινό μας πρόγραμμα.. και εμείς δίνουμε ραντεβού στις 24 του μήνα που αλλού; ΦΥΣΗκά στη Βαμβακού!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 6907792088

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti