Τροχαίο στην Κοκκινόραχη: Σύγκρουση δύο οχημάτων με έναν τραυματία

Στο νοσοκομείο ένας 75χρονος

Δευτέρα, 26 Ιανουάριος 2026 14:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τροχαίο στην Κοκκινόραχη: Σύγκρουση δύο οχημάτων με έναν τραυματία

Αναστάτωση προκλήθηκε το περασμένο Σάββατο (24/1) στην περιοχή Κοκκινόραχης, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο 4ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σπάρτης-Τρίπολης.

Η ώρα ήταν περίπου 5:30΄ μμ, όταν δύο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις συγκρούστηκαν στη μεγάλη ευθεία εντός του οικισμού, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και ο τραυματισμός του 75χρονου οδηγού του ενός οχήματος. Ο εν λόγω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Σπάρτης, ενώ ο 21χρονος οδηγός του έτερου οχήματος είναι καλά στην υγεία του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη όταν το ένα όχημα, που είχε κατεύθυνση προς Σπάρτη, επιχείρησε να στρίψει αριστερά εντός της Κοκκινόραχης, με αποτέλεσμα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, να επέλθει σύγκρουση με το άλλο διερχόμενο ΙΧ που κινείτο στο ρεύμα προς Τρίπολη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας Σπάρτης για ρύθμιση της κυκλοφορίας και καταγραφή του ατυχήματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης για απεγκλωβισμό, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. 

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Η δική σας είδηση